Vacature Runner

Bakkerij Schuld Experience zoekt “Horeca Bazen” in Oostendorp bij de Bakkersmolen.

Als bijnaam heb jij ‘Snelle Jelle’, want zodra er gerechten uit de keuken komen of drankjes bij de bar klaar staan, sta jij klaar om deze met een grote glimlach aan tafel bij de gast te serveren.

Voor openingstijd of als het rustiger is vul je de tijd door de tafels netjes te ordenen: bordjes, zout, peper, bloemetje, opruimen en wat schoonmaken. Je brengt de drankjes naar de tafels die al voor je klaar zijn gezet. Als de gasten uitgegeten zijn haal je met een net zo grote glimlach de borden uit, ‘’Ik zal u onze heerlijke dessertkaart geven, als u wilt’’, zeg je vervolgens.

Werken als runner is de perfecte opstap om volwaardig in de bediening te werken!

Om te starten als runner heb je geen ervaring nodig, wel interesse in de bediening en je bent minimaal 16 jaar.

Uren:  In overleg
Dagen: In overleg, na school, weekend en in vakanties
Salaris: Volgens CAO Bakkersbedrijf
Start functie: Per direct

Bakkerij Schuld is een dynamisch bedrijf gericht op de beleving van de gasten. Wij willen met ons team alle gasten een fijne tijd bezorgen. Volwassenen, kinderen, groepen, wandelaars, iedereen is welkom en veel wordt mogelijk gemaakt voor de gasten. Met deze instelling en ons gezellige sociale team lossen we altijd alles op. Fijne samenwerking binnen het team, persoonlijke ontwikkeling op eigen niveau en samen het dynamische bedrijf onderhouden en verbeteren is onze visie.

Kortom, schroom niet en neem contact met ons op. Een eenvoudig mailtje naar personeelszaken@bakkerijschuld.nl is voldoende. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.