Vacature Bezorger

Bakkerij Schuld zoekt “Snelle Bazen” Oostendorp en Oldebroek.

Als jij als bezorger gaat werken bij Bakkerij Schuld, zorg je ervoor dat het product zorgvuldig bij de klant bezorgd wordt. De bestellingen die onze klanten online, of telefonisch besteld hebben bezorg jij. Want we doen graag wat het beste is voor onze klanten.

Bakkerij Schuld is al meer dan 100 jaar een begrip op de Veluwe als het om het lekkerste brood en banket gaat. We werken voortdurend aan verbetering van de kwaliteit van onze verschillende soorten deeg. Elke dag maken we heerlijke broden zoals speltbrood, desembrood, en natuurlijk de traditionele broden, stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit. O ja, en vergeet onze banket niet! Dat is pas echt een feestje om te bezorgen.

Een zeer leuke job! Hoe leuk is dat!

Uren: In overleg,
Dagen: In overleg,
Salaris: Volgens de CAO voor Bakkersbedrijven
Start functie: Per direct
Handig: Rijbewijs

Bakkerij Schuld is een dynamisch bedrijf gericht op de beleving van de gasten. Wij willen met ons team alle gasten een fijne tijd bezorgen. Volwassenen, kinderen, groepen, wandelaars, iedereen is welkom en veel wordt mogelijk gemaakt voor de gasten. Met deze instelling en ons gezellige sociale team lossen we altijd alles op. Fijne samenwerking binnen het team, persoonlijke ontwikkeling op eigen niveau en samen het dynamische bedrijf onderhouden en verbeteren is onze visie.

Kortom, schroom niet en neem contact met ons op. Een eenvoudig mailtje naar personeelszaken@bakkerijschuld.nl is voldoende. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.