Sinterklaas- Echt genieten van het heerlijk avondje

De lekkerste tijd van het jaar begint zodra Sinterklaas in aantocht is. Met lekkere huisgemaakte chocoladeletters, echte roomboter amandelstaven, kruidige speculaasjes of (chocolade) pepernoten. En natuurlijk gevulde speculaas, Sinterklaas-gebak en nog veel meer lekkers. Om zo snel mogelijk van te genieten, want waarom zouden we wachten tot dat heerlijke avondje?

Sinterklaas assortiment in de webshop en winkels

In onze webshop en winkels is het Sinterklaas assortiment vanaf heden te verkrijgen. We willen u immers wel de tijd geven om overal van te proeven! Kom dus snel langs en kies uit al dat lekkers, of neem gewoon van alles wat. Dan hoeft u helemaal niet te kiezen!

Lekkers van Sinterklaas, ook bij u op de zaak

Al deze lekkernijen doen het elk jaar ook weer goed op de vele bedrijven waar Sinterklaas verschijnt. Met chocolade- en roomboter amandelletters, pepernoten, kruidnoten en speculaasjes wordt het overal een feest zoals het hoort bij de Goedheiligman. En wilt in u de receptie of het bedrijfsrestaurant ook wat neerzetten of een leuke attentie rond 5 december versturen? Dan helpen wij u daar graag bij. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mirjam@bakkerijschuld.nl.

 

Bestel Sinterklaas producten online