Sluit menu

Momenteel wordt de bakkerij gerund door vader en zoon Jaap en Jan Aart Schuld. Sinds 2009, nadat de winkel in 2004 flink is gemoderniseerd, wordt de beslissing genomen om samen in een vennootschap verder te gaan. Vader Jaap is de stille kracht in de bakkerij. Innovatie en PR laat hij over aan zijn zoon die regelmatig in de media verschijnt.

Zo werd Bakkerij Schuld in 2008 uitgeroepen tot ‘Held van de smaak’ en ze weten jaarlijks een mooi plekje te bemachtigen in de ‘Vers top 100’ lijst. In 2009 was Bakkerij Schuld zelfs de hoogst scorende bakker in deze lijst.

Jaap en Jan Aart kunnen leunen op 125 jaar vakmanschap waarbij het altijd vooral om de smaak draait. Er wordt gebruikt gemaakt van de recepten waar betovergrootvader Aart Anthonie in 1886 mee begon. Het is namelijk ontzettend lekker brood, dus waarom zou je dit veranderen?
Hierdoor staat Bakkerij Schuld al meer dan een eeuw bekend als de bakker die misschien wel het lekkerste brood van Nederland bakt.