Sluit menu

Jolanda van den Hoorn

Hallo ik ben Jolanda van den Hoorn,

Sinds 2012 heb ik een relatie met Jan-Aart Schuld. Eind 2014 heb ik de weloverwogen keuze gemaakt om mijn baan na bijna 13 jaar bij Hallmark Cards als vertegenwoordiger te beëindigen.

Ik ging samenwonen in Oldebroek en wilde graag Jan-Aart bijstaan in alle afwisselende zaken die bij een bakkerij horen. Vooral op het commerciële gebied ligt mijn passie, die passie wordt dan ook nog eens extra gevoed door de prachtige geschiedenis van Bakkerij Schuld dat sinds 1886 bestaat! En door al die jaren heen, zijn er heel erg mooie producten ontstaan waar we allemaal heel erg trots op zijn.

Onze vakmensen die met passie alles bakken in de nacht, juist die passie geef ik maar al te graag door aan bestaande en nieuwe klanten… nee, ik zeg liever fans! Bakkerij Schuld heeft fans! Al bijna 130(!) jaar, een mooier compliment kunnen wij toch niet wensen!