Sluit menu

Marcel van Dragt

Mijn naam is Marcel van Dragt en ben All-Round Brood- en Banketbakker. Ik ben mijn loopbaan begonnen als inpakhulp bij een bakker en daar is mijn interesse voor het vak begonnen. Deze ging sluiten en toen ben ik door gegaan naar een andere bakker en daar mocht ik steeds meer van het vak proeven. Deze werkgever vertelde mij dat ik het bakkers vak in moest gaan en ik heb zijn advies uiteindelijk ook opgevolgd en ben de opleiding gestart bij het Deltion College in Zwolle.

Tijdens mijn schoolperiode heb ik stage gelopen bij verschillende bedrijven en zo heb ik benodigde ervaring opgedaan tot waar ik nu sta in het bedrijf. Dit bedrijf is voor mij echt een hele leuke uitdaging, omdat dit verder gaat dan alleen maar bakker zijn en er is hier veel ruimte voor groei. Verder werken wij in dit bedrijf met een leuk team en ik hoop dit dan ook nog jaren te mogen doen.