De nieuwe Bakmixen van de BroodBaas!

Eindelijk! Na een lang traject van ontwikkeling liggen onze eigen bakmixen van ‘De BroodBaas’, uit de bakkersmolen van Schuld, nu in de winkel. We zijn gestart met een aantal varianten en hopen dit zo snel mogelijk uit te breiden, zodat iedereen voldoende keuze heeft.

Met onze bakmixen haal je een stukje van de ambachtelijke Schuld kwaliteit in huis en kan iedereen een echte BroodBaas worden! Bak een ambachtelijke Aardbeienroomcake voor de visite, de lekkerste pannenkoeken met onze luxe pannenkoeken mix of bak samen met de kinderen heerlijke Cupcakes om uit te delen of om lekker zelf op te eten natuurlijk.

U kunt onze bakmixen vinden in de traditionele bakkerswinkel in Oldebroek, natuurlijk in de Bakkersmolen in Elburg en online via lekkerversbrood.nl. Binnenkort kunt u ook in diverse andere winkels de bakmixen van ‘De BroodBaas’ vinden aangezien wij bezig zijn met het opzetten van nieuwe verkooppunten. Mocht u als ondernemer interesse hebben om onze bakmixen toe te voegen aan uw bestaande assortiment dan komen wij graag in contact (info@bakkerijschuld.nl).