Groots Bakkerij Schuld Fanfare Festival

Op zaterdag 17 september 2022 vindt er rondom de Bakkersmolen De Tijd in Oostendorp een Fanfare Festival plaats. Initiatiefnemer is Bakkerij Schuld die gefascineerd is door het fanfareorkest. Het festival start om 14:00 uur en tegen 19:00 uur zal het festival afgesloten worden met een gezellige nazit in de brasserie.

Naast optredens van lokale fanfareorkesten kunnen bezoekers ook de monumentale bakkersmolen De Tijd bezoeken. Voor kinderen is er een springkussen en kan er genoten worden van heerlijke gerechten die worden aangeboden in de brasserie. Uiteraard is de winkel ook open waar u in een bijzondere ambiance uw brood en banket kan kopen, waarbij er natuurlijk ook mooie en interessante aanbiedingen zijn. Natuurlijk zijn er de overheerlijke Bakkerij Schuld Oliebollen aanwezig, voor de gelegenheid omgedoopt tot Fanfare-bollen en kunt u genieten van ambachtelijk vervaardigd schepijs.

Binnen de gemeente Elburg en Oldebroek zijn er maar liefst 8 fanfareorkesten. Daarvan zullen 5 orkesten tijdens het Fanfare Festival aanwezig zijn en laten zien en horen waar ze als vereniging mee bezig zijn. Vanaf 14:00 uur zal de Limburg van Stirum Band een rondgang verzorging rondom de woonwijk bij de Bakkersmolen. Vanaf 15:00 uur zal er elk uur een fanfareorkest een concert verzorgen op de parkeerplaats voor de Bakkersmolen.

De deelnemende orkesten zijn: De Van Limburg Stirum Band uit Wezep, Fanfareorkest David uit Oosterwolde, Fanfareorkest Concordia Elburg, Fanfareorkest Tot ons Genoegen ’t Harde en het Fanfareorkest Concordia uit Oldebroek. Voor meer informatie en het volledige programma verwijzen wij u naar de social media kanalen van Bakkerij Schuld. Gaandeweg naar het festival zal er meer bekend gemaakt worden.

In het najaar zal er een grote actie worden gelanceerd waar alle vereniging aan zullen meedoen. Hierover tijdens het fanfarefestival meer nieuws en houdt de vele (social) media kanalen goed in de gaten. Met deze actie wil Bakkerij Schuld de vereniging helpen om te kunnen door ontwikkelen en door middel van deze actie krijgen ze daarmee financiële ondersteuning.