Sluit menu
Facebook Twitter Instagram Google Plus YouTube Linkedin

Paramotor introvlucht

Bij een bijzondere bakker hoort een bijzondere manier van promotie. Bakkerij Schuld zoekt het hoger op…. letterlijk hogerop wel te verstaan. Met de eigen “rugzakvliegtuig” ook wel “paramotorvliegen” genoemd vliegt de vliegende bakker met enige regelmaat boven de Veluwe. Wat van oorsprong een bergvliegsport is kan tegenwoordig dus ook gewoon in Nederland.
Paramotor introvlucht aanvragen

Paramotor introvlucht aanvragen

Bij de Skywings vliegschool (Luchtsportcentrum Overijssel) is er de mogelijkheid om als geïnteresseerde in de paramotor vliegsport een INTRODUCTIEVLUCHT te ondergaan.
Je kunt dan meemaken wat het is om als paramotor vlieger deel te nemen aan deze prachtige sport. Een beleving van ultieme vrijheid is gegarandeerd.
De vlucht duurt ca. 20 minuten. Hiervoor spreek je met de vliegschool een bedrag af, welke in mindering gebracht zal worden indien er gekozen wordt om deel te nemen aan een cursus tot opleiding paramotor piloot.

Er zijn meerdere vlieg locaties af te stemmen naar wens.

Waar vliegen we mee?

2-persoonstrike met een 4takt of 2takt motor
De paraglider is een R-BUS van 40 m2 max.500kg of een Takoo van 42m2 max 300kg.
Maximum snelheid 65 km/h.

Wat is handig om te weten?

Stevige schoenen zijn noodzakelijk, lange broek en windvest zijn aan te raden maar niet verplicht. Hoog in de lucht kan het 10 gr. kouder zijn dan op de grond. Je voelt ongeveer 40 km/h tegenwind.
Sluit zakken goed af en neem geen waardevolle spullen mee. Een camera is zeker een aanrader maar deze dient wel gezekerd te kunnen worden.
Maximaal gewicht passagier is 110 kg.
De vluchten worden gevlogen ‘s ochtends en ‘s avonds (tot 3 uur na zon`s opkomst en vanaf 3 uur voor zonsondergang)
De weersomstandigheden moeten rustig zijn, 5 tot 20 km/h wind en geen neerslag.
Het kan dus zomaar zijn dat door toename van de wind of andere weersinvloeden het tijdschema kan uitlopen. Houd hier rekening mee.
Zou u de opleiding voorzetten dan wordt de cursus berekend met de opleiding.

 

Delen via:
Whatsapp