Sluit menu
Facebook Twitter Instagram Google Plus YouTube Linkedin

Jolanda Kuipers

Hallo! Mijn naam is Jolanda Kuipers.

Sinds 2010 werk ik bij bakkerij Schuld. Na het eerste jaar van mijn opleiding gewerkt te hebben bij een bedrijf in Putten ben ik hier binnen gekomen als leerling en niet meer weggegaan. Ik heb de opleiding tot allround banketbakker gevold aan het Deltion college in Zwolle. Oorspronkelijk kom ik uit een ander wereldje. Na de SPW afgerond te hebben en daar 2 jaar in actief geweest te zijn heb ik toch de keuze gemaakt om banketbakster te worden. Van die keuze heb ik nooit spijt gehad. Het werk als banketbakster is  voor mij een plek waar ik mijn kwaliteiten in kwijt kan. Vanuit een paar grondstoffen iets moois opbouwen en de klant tevreden naar huis zien gaan, daar doen we het voor. En echt, de werktijden wennen… 😉

Wat het werken bij bakkerij Schuld zo leuk maakt?

De passie, de uitdaging, het mogen meegroeien met het bedrijf, maar ook vooral het enthousiaste team waar ik in mag werken maken dat ik elke dag weer met plezier naar mijn werk ga.

Delen via:

Whatsapp