Fa. Milie BV

 

Een tijdje geleden is Omroep Gelderland over de vloer geweest bij ons mooie familiebedrijf. We mochten een aflevering te gast zijn bij het programma Fa. Milie BV. Het programma volgt Gelderse familiebedrijven uit verschillende branches om deze in de spotlights te zetten.

Online succes

Dit jaar wordt er speciaal aandacht gegeven aan ondernemen in tijden van crisis. Ons bedrijf dat al 5 generaties lang bestaat en dus al sinds 1886 mensen voorziet van ambachtelijk, vers brood heeft al menig crisis meegemaakt. Toch blijft het elke keer spannend, omdat je niet weet hoe de toekomst eruit ziet. Wij hebben ontzettend geluk gehad met onze trouwe klantenkring en het enorme succes van ons online platform www.lekkerversbrood.nl. Hierdoor zijn we als bedrijf, ondanks de uitdaging die corona met zich meebracht, toch gegroeid.

We vinden het hartstikke fijn dat we een kijkje kunnen geven in dit online platform en hiernaast ook onze bakkersmolen van Schuld in Elburg/Oostendorp en de traditionele Bakkerij Schuld in Oldebroek kunnen laten zien. We zijn ontzettend trots op het eindresultaat en wensen u veel kijkplezier!