Sluit menu

Ontbijtservice

Begin de dag met smaak

Al meer dan 25 jaar verzorgen wij in een straal van 10km rondom Oldebroek feestelijke ontbijtmanden.Een ontbijtmand bestaat uit een grote mand met allerlei lekkere broodspecialiteiten aangevuld met vers gezette koffie en thee, jus d’orange en zoet en hartig beleg. Een vers gekookt eitje maakt het smakelijke pakket compleet.

Een tweepersoons ontbijt, aan huis bezorgd, is al vanaf €43,- euro verkrijgbaar. Een leuk cadeau voor familie, vrienden of kennissen. Een ontbijtmand kan worden besteld voor maandag t/m zaterdag vanaf 07.00 uur. Het ontbijt is standaard voor 2 personen. Neem voor meer personen telefonisch contact met ons op. Naast bezorgen behoort ook afhalen tot de mogelijkheden.

Ontbijtservice

Bakkerij Schuld verzorgt al meer dan 20 jaar ontbijten en brunches via de ontbijtservice. Een leuk en origineel cadeau voor familie, vrienden of kennissen. Wij bezorgen in en in een straal van 10 kilometer om Oldebroek, maar ook afhalen behoort tot de mogelijkheden. De ontbijtservice kan worden besteld voor maandag t/m zaterdag vanaf 07.00 uur. Het ontbijt is standaard voor 2 personen. Bij een meerpersoons ontbijt, is het wenselijk om telefonisch contact te hebben.
  • Aflevergegevens

    *Op zondag is het niet mogelijk om de ontbijtservice te bezorgen.

  • Prijs: € 43,00
  • € 0,00