Sluit menu

Voor een feestelijk begin van de dag.
Het ontbijt- of brunchbuffet bestaat uit een grote mand gevuld met allerlei lekkere broodspecialiteiten. Vers gezette koffie en thee, jus d’orange en zoet- en hartig beleg zullen niet ontbreken. Een vers gekookt eitje maakt het smakelijke pakketje compleet. Een tweepersoons ontbijt, aan huis bezorgd, is al vanaf €43,- euro verkrijgbaar.

Uitbreiding

Er zijn verschillende manieren om het cadeau extra cachet te geven. Bestel bijvoorbeeld een ontbijtkofferset. Hierbij zit het genoemde buffet in een reiskoffer.
Ook een high tea buffet behoort tot de mogelijkheden, met heerlijke mini-gebakjes en belegde mini-broodjes.

Ontbijtservice

Bakkerij Schuld verzorgt al meer dan 20 jaar ontbijten en brunches via de ontbijtservice. Een leuk en origineel cadeau voor familie, vrienden of kennissen. Wij bezorgen in en in een straal van 10 kilometer om Oldebroek, maar ook afhalen behoort tot de mogelijkheden. De ontbijtservice kan worden besteld voor maandag t/m zaterdag vanaf 07.00 uur. Het ontbijt is standaard voor 2 personen. Bij een meerpersoons ontbijt, is het wenselijk om telefonisch contact te hebben.
  • Aflevergegevens

    *Op zondag is het niet mogelijk om de ontbijtservice te bezorgen.

  • Prijs: € 43,00
  • € 0,00
  • Afrekenen kan vooraf- of na afloop in de winkel te Oldebroek. Indien u wenst het bedrag over te maken, dan graag even contact opnemen met de winkel op telefoonnummer: 0525 63 12 83.