Lekker Vers Brood

Lekker Vers Brood is de opvolger van bakkerijschuldaanhuis.nl. Deze online service garandeert iedere dag verse ambachtelijk bereide producten die gratis aan huis worden bezorgd. Het unieke concept groeide in krap twee jaar tijd uit tot een ongeëvenaard succes.

De altijd in beweging zijnde en immer innovatieve werkwijze heeft ons al meerdere titels opgeleverd, variërend van Held van de Smaak tot Hofleverancier. Ook zijn initiatief om zijn eigen graan niet alleen te telen, maar ook te malen, is uniek in de omgeving en wellicht zelfs in het hele land. Sinds twee jaar timmert ons team ook online stevig aan de weg, hetgeen inmiddels geleid heeft tot een forse uitbreiding van het personeelsbestand. ,,Toen we in 2013 begonnen met onze webwinkel, hoopte ik uiteraard dat ons idee zou aanslaan. Dat we nu in 19 plaatsen onze producten aan de man brengen vinden we echt fantastisch.” De producten brengen logischerwijze een andere werkwijze met zich mee dan een ‘gewone’ webwinkel. Hier werd voor de start van de online service dan ook goed over nagedacht. ,,Al onze producten zijn op ambachtelijke wijze bereid en gegarandeerd vers. Dezelfde kwaliteit bieden we ook via onze online service. Bestellingen kunnen iedere dag tot 2.00 uur in de ochtend geplaatst worden en worden vervolgens vers thuisbezorgd. Er is dus geen enkel verschil met onze producten in de winkel, omdat we de lijn van producent naar consument zo kort mogelijk houden.”

Het concept van internetbakker werkt met een vast schema waarbij de diverse plaatsen in de omgeving een eigen bezorgdag hebben. Inwoners uit bijvoorbeeld Doorspijk en Elburg ontvangen de bestelling op dinsdag en inwoners uit Wezep en Hattem op donderdag. ,,Onlangs hebben we ons bezorggebied uitgebreid met de plaatsen Dronten en Biddinghuizen met de woensdag als bezorgdag en de plaatsen Kampen, De Zande, Zalk en Kamperveen met de vrijdag als bezorgdag. Deze inwoners kunnen dus hun bestelling tot vrijdag 2.00 uur in de ochtend plaatsen en hebben dezelfde middag alles vers in huis. We krijgen geweldig positieve reacties op ons concept.

De producten die online worden besteld hebben dezelfde prijzen als in de winkel en worden bovendien gratis thuisbezorgd (afhalen in de winkel kan ook). Betalen gaat veilig, makkelijk en snel via IDEAL. De webwinkel is eenvoudig in gebruik en wijst zich vanzelf: inwoners uit een bepaalde plaats klikken op de voor hun bestemde banner en kunnen vervolgens hun bestelling plaatsen. Het assortiment bestaat uit allerlei soorten brood en broodjes (ook belegde broodjes en afbakbrood kunnen besteld worden), ontbijtkoeken, koeken, cakes, gebakjes, vlaaien, taarten en cadeaupakketten bonbons. ,,In de nabije toekomst breiden we nog verder uit met een “pick up point”: zonder wachten afhalen in de winkel.”

Naar de webshop