Radio Veronica in Oldebroek

Door mijn contact met DJ Rick van Velthuysen, heb ik het voor elkaar gekregen dat het ochtendprogramma ‘Rick in de Morgen’ van radio Veronica eenmalig naar Oldebroek komt voor een live uitzending. Dit gaat gebeurde op woensdag 28 mei aanstaande. (Dag voor Hemelvaart).’ Aan het woord is Jan-Aart Schuld van de gelijknamige bakkerij uit Oldebroek. Momenteel is Rick van Velthuysen met zijn programma bezig om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Hij stelt daar tegenover dat hij samen met zijn radioteam fietsend de Alpe d’HuZes gaat beklimmen tijdens de grote actiedag Alpe d’Huzes. En Oldebroek kan hierbij helpen!

Voor zoiets bijzonders wil Aart zich, samen met u/ jullie, graag inzetten en biedt gelijk alle ondernemers, direct- of indirect gerelateerd aan Oldebroek de gelegenheid om er middels een ludieke of leuke actie aan mee te doen. Het is allemaal op korte termijn, dus gaat het om een actie waarbij snel gehandeld dient te worden. Er wordt een grote tent opgezet (twee dagen werk) op de parkeerplaatsen van het Lambertusplein en van daaruit zal de uitzending gaan plaatsvinden. Gert-Jan van de Put zal de tent gaan plaatsen. Geheel belangeloos!

Ondernemers, scholen en verenigingenkunnen kunneneen zelf bedachte actie presenteren, als het maar geld oplevert voor het goede doel.

Zo zal er een tweetal ontbijtsessies door Bakkerij Schuld in samenwerking met o.a. slager Van de Weg gaan plaatsvinden, waarvoor ondernemers (met personeel) zich tegen betaling kunnen aanmelden. Ook deze opbrengst naar het goede doel gaat. Daarna volgt een ontbijt voor “de normale consumenten”. Dit allemaal terwijl de heren van Veronica vanaf locatie uitzenden!

Maar er is veel meer mogelijk….. Wat precies hangt af van de creativiteit en inventiviteit van de actieve ondernemer. Zorg dat je meedoet met een leuk idee en zorg dat jouw naam of bedrijf bijvoorbeeld gemeld wordt op de radio want het is allemaal live!

Laten we “als Oldebroek” ons van de goede kant zien! Doe mee, kom op met je idee en meld je aan,’ roept Jan-Aart op

Voorbeelden van reeds lopende afspraken / acties:

  • Van Werven geeft een schaats- of skeelerclinic weg bij Flevonice
  • Van Loo / Strijkert ijs geeft een reis weg naar Oostenrijk dmv verkoop lootjes
  • Schuld en vd Weg geven ontbijtsessies weg
  • LCO (vliegschool) gaat vliegen boven Oldebroek
  • overig reeds in behandeling