Schuld wil in business

Sinds 2019 is de bakkersmolen in Elburg een nieuw concept in de verschillende activiteiten van Bakkerij Schuld. Met de Business Club NV waren we in januari 2020 al eens te gast. Vóór de officiele opening, die vanwege de crisis is uitgesteld.

De zakelijke markt is een grote kans voor Jan-Aart Schuld: ‘’Wij willen de beleving binnen ons ambacht op onze klanten overbrengen en daar is De Bakkersmolen perfect voor. Voor de bedrijven in de regio zijn er mogelijkheden voor personeelsactiviteiten, de vrijdagmiddagborrel en hopen we iedereen weer van lekker vers brood te voorzien wanneer het werken op kantoor weer normaal is.”

Klaar voor de toekomst

“Door Corona hebben we een jaar stilgestaan. Maar achter de schermen ben ik plannen gaan maken voor de komende 5 jaar. Veel ondernemers zullen dit hopelijk herkennen, door de verplichte stilstand kom je tot nieuwe ideeën.” Vervolgt Schuld. “Ik kan niet wachten tot de terrassen weer open mogen, de winkel kan gaan draaien en alle horeca weer op stoom komt. We zijn er aan toe en we zijn er klaar voor.”